RotterdamRijker

Geeft betekenis aan je leven

RotterdamRijker

RotterdamRijker is een nieuw initiatief dat zich richt op (young) professionals in Rotterdam Central District: het zakelijke hart van Rotterdam. Het is de missie van Rotterdam Rijker een inclusieve plek van inspiratie te zijn en een platform te bieden rond maatschappelijke thema’s en zingeving. Wij willen Rotterdam rijker maken!

Een zinvol en betekenisvol leven. Dat is waar RotterdamRijker voor staat. Wij richten ons op (young) professionals in zakelijk Rotterdam. Het is de missie van RotterdamRijker een inclusieve plek van ontmoeting en inspiratie te zijn.

Velen van ons zijn op zoek naar de zin van hun leven en ook hoe zinvol te léven – zowel in het werk als privé –. Wij organiseren daarom inspirerende events en activiteiten die je helpen hierin te groeien als mens en professional. De uiteenlopende thema’s worden aangevlogen vanuit de filosofie, theologie en psychologie. Zo bieden wij een platform rond maatschappelijke thema’s, zingeving en spiritualiteit, om samen met (young) professionals op zoek te zijn naar een zinvol en rijk leven. In 2023 is de Stichting Rotterdam Rijker als zelfstandig verder gegaan.

Meer informatie

Neem contact op